Szabó Sándor
​Magánnyomozó / Rendőrségi Szakértő
Példa cím
Magánnyomozó / Rendőrségi Szakértő

Az üzleti magánnyomozások elég sokrétűek hiszen van akit az alkalmazottjai károsítanak meg, van aki rossz üzletpartnert válaszott magának, és van akiknek az üzletfele tűnt el a látóteréből.

Persze én bűnügyi szakember vagyok de emellett üzletember is (érdekességképpen:  a Wikipédia Világenciklopédia felvett a "Magyar Üzletemberek" névjegyzékébe mint Önálló szószedetet) , így igyekszem néhány sorban tájékoztatni Önt arról ami fontos lehet:

Az ügyfelek egy része már úgy jön hozzám, hogy megtett bizonyos lépéseket amik nem vezettek eredményre (Ügyvédi felszólítás, félalvilági emberek felbérlése, vagy kamuzó "intézőemberek" hiteltelen szavaira adott. Természetesen az előbb felsoroltak is tovább növelték a költségeket - az okozott káron felül - és eredményt sem ért el velük a bajba jutott megbízó. Sajnos ilyen esetben az elkeseredettség a jellemző. Mi nagyon jó százalékos aránnyal dolgozunk,  de a diszkréció miatt nem írhatok ki ide cégneveket, hogy kiknek tudtunk eddig segíteni mint magánnyomozók. Minden ilyen ügy nagyon kényes azonban tudom ezeket kezelni úgy, hogy emellett hatékony maradok.

Természetesen a törvényes úton dolgozunk, hiszen magánnyomozók vagyunk , így a magánnyomozás során keletkezett bizonyítékokat vagy a munkánk eredményét bizonyítékként is fel tudják használni a hozzánk fordult üzletemberek.

Fontosnak tartom, hogy amennyiben mód van rá akkor csak a cégtulajdonos vagy a döntéshozó hívjon fel mert számomra fontos, hogy a megbízó ragaszkodjon a személyemhez. Versenytárgyalásokon több hetes döntéshozói procedúrákon nem veszek részt idő hiányában, illetve az ilyen ügyeknél az idő múlásával egyre csökkennek a megbízó esélyei a sikeres megoldásra valamint a  honlapomon meg tud győződni a kivételes szakmai múltamról, és jelenemről melyre Önnek a probléma megoldása során szüksége van.

Elég biztos vagyok magamban , bennem nem fog csalódni! Rengeteg az Önéhez hasonló problémát oldottam már meg akár családi vállalkozásoknál - akár multinacionális vállalatoknál.

Amennyiben van rá lehetősége tekintse meg az alábbi videót:

Ützleti nyomozások:

  • Partnerek, üzletfelek megfigyelése, követése,
  • Szerződéskötés előtti életmódvizsgálat,
  • Cégen belüli visszaélések felderítése,
  • Lojalitás vizsgálat,
  • Konkurencia vizsgálat,
  • Álvásárlás,
  • Hamis termékek felkutatása,
  • egyéb igények