Szabó Sándor
​Magánnyomozó / Rendőrségi Szakértő
Példa cím
Diszkrét és Eredményes 

Üzleti magánnyomozás

Az üzleti magánnyozás keretein belül az alábbi szolgáltatásokat ajánlom:

Mindenekelőtt fontosnak tartom megjegyezni, hogy csak olyan ügyet vállalok el amit meg is tudok oldani! Ergo ha elvállaltam egy ügyet azt mindenképpen sikerre viszem! A munkám eredménye alapja lehet a későbbi üzleti döntésének, vagy hadhatós segítséget fog nyújtani a vállalkozásában bizonyos cselekményekkel létrejött károkozás által kiváltott krízishelyzet kezelésében! 


Magánnyomozói szolgáltatások üzletembereknek:

  • üzletkötés előtti partnerellenőrzés,
  • üzletfelek, üzleti partnerek, üzlettársak ellenőrzése,
  • cégen belüli visszaélések felderítése és bizonyítása,
  • raktárlopások, árúkészletlopások felderítése és bizonyítása


Az üzleti életben két esetben vállalok nyomozást:

  • az egyik amikor még nem következett be a káresemény, tehát amikor a leendő partnert kell ellenőrízni, ez még a nem jelent majd Önnek túlzott anyagi kiadást, 
  • a másik eset amikor már bekövetkezett a sajnálatos káresemény, és ki kell nyomoznom, hogy ki és milyen körülmények között valósította meg a cselekményt , illetve ezt követően bizonyítanom kell a feltevéseimet. Ez az eljárás már jelentősebb tételű kiadást jelent majd Önnek. 

Cégen belüli visszaélések felderítése:


Hatékony segítséget tudok nyújtani azon esetekben amikor Önnek az üzleti életben , vagy a vállalatában alakult ki egy olyan kényes élethelyzet, ami már túlmutat a saját vagy a management megoldási lehetőségein. A munkámat diszkréten, észrevétlenül és hatékonyan végzem a legnagyobb együttműködésben Önnel. Működésem során számos esetben oldottam meg sikerrel kis - és multinacionális vállalatok problémáit, melyek jellemzően, alkalmazottak ellenőrzésére vagy cégen belüli visszaélések voltak. A munkám eredményét felhasználva, a vezetőség nem indított rendőrségi eljárást, azonban a bizonyítékokat értékelve sikeresen kezelte a kialakult akutt problémát, illetve hatékony lépéseket tett a jövőbeni hasonló esetek megakadályozására ezzel több tíz- vagy akár több száz millió forintos kárt előzvén meg.

Nem vagyok éppen olcsó, sőt talán az én szolgáltatásaim a legdrágábbak , de minden esetben kisfilmet készítek a munka során keletkezett fotókból és videókból, amelyek alkalmasak arra, hogy minden tekintetben kielégítő választ kapjon a kérdéseire. Sokan azt mondják, hogy ezt a munkát országos szinten a legmagasabb színvonalon végzem!

Nagyon egyszerű a folyamat, ha kár érte, vagy úgy érzi meglopják esetleg becsapják, hosszabb - rövidebb ideje jelentős veszteséget termel, stb. akkor  hívjon fel, meghallgatom az ügyét , teszek egy ajánlatot, kifutási időre és árra nézve. Ezt követően át tudja gondolni, hogy velem szeretné-e ezt a munkát elvégeztetni vagy sem, érdeklődni természetesen lehet, sőt minden hívást érdeklődésnek veszek amíg alá nem írtuk a szerződést.

Egy fontos és lehet hogy különös kérés de számomra ez nagyon fontos tényező, ami a következő: 

Cég esetében csak a döntéshozóval állok szóba! Ha kifejezetten velem szeretné megoldatni a problémáját akkor kérem, hogy a cég tulajdonosa, vagy vezetője vagy annak közvetlen meghatalmazottja keressen meg. Versenytárgyalásokra, többkörös, több szolgáltató közül döntő megbeszélésekre időhiány miatt alkalmatlan vagyok. Az ügyről természetesen mindenkinek külön  elképzelése van de kérem, hogy 20.000.000.- Ft-ot meghaladó kár esetén hívjon csak!

Annyira biztos vagyok a munkám eredményében, hogy 12 hónapos garanciát vállalok az általam beszerzett adatokra, bizonyítékokra és a javaslatomra! Ha még nem hallott rólam akkor vagy eltitkoltak Ön elől vagy pedig az eddigi üzletfelei vagy ismerősei nem verték nagy dobra azt, hogy már dolgoztattak velem! A magyar üzleti élet vezető szereplői közül számtalan esetben veszik igénybe a szolgáltatásaimat, ajánlom magamat!​​

Szerződéskötés előtti partnerellenőrzés


Az üzleti életben gyakran előfordul, hogy az ügyfeleim korábban ajánlás vagy ajánlkozás útján ismernek meg egy partnert akivel aztán közös üzletbe fognak, rendszerint a külsőségek megítélése vagy esetleg megérzés alapján. 

Sok esetben azonban a megbízóim csalás áldozatai lettek, vagy jelentős anyagi kárt szenvedtek, ezt megelőzvén érdemes a nem ismert üzlettársakat ellenőríztetni mielőtt komolyabb befektetést eszközöl a sikeres üzletkötés reményében.​ esetben a csaló aki általában a megtévesztés nagymestere, ugyanúgy elvégzi a saját - najó, azért az ő ellenőrzése nem ennyire profi mint az enyém- ellenőrzést mielőtt megkörnyékezi Önt ! Pontosan tudja azt, hogy hol, mikor, és hogyan kell feltűnnie az Ön életében. Előzze meg a problémát, és csak biztonságos üzletkötést eszközöljön!

Nem vagyok éppen olcsó, sőt talán az én szolgáltatásaim a legdrágábbak , de minden esetben kisfilmet készítek a munka során keletkezett fotókból és videókból, amelyek alkalmasak arra, hogy minden tekintetben kielégítő választ kapjon a kérdéseire. Sokan azt mondják, hogy ezt a munkát országos szinten a legmagasabb színvonalon végzem!

Annyira biztos vagyok a munkám eredményében, hogy 12 hónapos garanciát vállalok az általam beszerzett adatokra és a javaslatomra! Ha még nem hallott rólam akkor vagy eltitkoltak Ön elől vagy pedig az eddigi üzletfelei vagy ismerősei nem verték nagy dobra azt, hogy már dolgoztattak velem! A magyar üzleti élet vezető szereplői közül számtalan esetben veszik igénybe a szolgáltatásaimat, ajánlom magamat!