Szabó Sándor
​Magánnyomozó / Rendőrségi Szakértő
RÓLAM
Lorem ipsum


Szabó Sándor vagyok magánnyomozó és rendőrségi szakértő. 1979-ben születtem.

Érettségi után elvégeztem a Csopaki Rendészeti Szakközépiskolát, majd a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakán okleveles szaknyomozó képesítést szereztem.

Hat évig dolgoztam a Rendőrségen bűnügyi nyomozóként, majd 2006-ban megalapítottam magánnyomozó irodámat. Fiatal korom ellenére valós, 19 éves nyomozói szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Munkámnak köszönhetően meglehetős elismertségre tettem szert, így többek között az alábbi megtisztelő lehetőségeket kaptam:

TV2                         -  rendőrségi szakértő ( 2008 - 2018 ),

Nők Lapja Cafe       -  rendőrségi szakértő ( 2013 - ), 

Lánchíd Rádió        -  rendőrségi szakértő ( 2008-2014 )

Bár ebben a szakmában nem osztanak díjakat de a sok szereplésre való felkérés mellett számos dologra büszke vagyok:

2011 - ben felkerültem a Wikipédia Világenciklopédia oldalára mint Önálló szószedet,

2012 - ben A Wikipédia felvett a "Magyar Üzletemberek" kategóriájába,

2015 - ben a Wikipédia felvett  az "1979 ben született nevezetes személyek" közé,

2016 - ban a Wikipédia felvett az élő nevezetes személyek kategóriába,

Budapesten élek, elváltam, egy kisfiam van, akivel szabadidőm nagy részét töltöm, a maradék szabadidőmben szívesen hódolok a kerékpározásnak és a horgászatnak! Szívesen kirándulok és szeretem a jó társaságot , az MTK-t és a Manchester Unitedet :)

A munka mellett - amennyiben a lehetőségeim engedik - nagy figyelmet fordítok a társadalmi szerepvállalásra is.

A Hesberről

Már gyermekkoromban is vonzott az igényesség, és lenyűgözött a Kriminalisztika, így egyértelmű volt a hivatásom megválasztása.

Miután a rendőrségen kellő tapasztalatot szereztem, megalapítottam a magánnyomozó irodámat 2006-ban.

Mindíg is azt tartottam szem előtt, hogy egy egy ügyben észrevegyem az emberi sorsot , és minden ügyet maximális elszántsággal oldjak meg.

Ügyfeleimet mindíg igyekeztem lenyűgözni, és a munkám eredményével döntéshelyzetbe hozni őket!

Olyan Magánnyomozó Irodáról álmodtam, ahol a mélységi szaktudás , és a luxus ötvözve van a maximális ismertséggel.

2010- ben sikerült a vállalkozásomat a Bank Centerbe költöztetni és székhelyet alapítani. A környezetet a mai napig a luxus és a nívó jegyében alakítom, fejlesztem.

A hozzáállásom mit sem változott a tíz éves működésem alatt, első az ügyfél és az ügye. Én gyakorlatilag ennek a szakmának élek! Mindig is lenyűgözött Steve Jobs, Gordon Ramsey, akik számomra az igényesség tetőfokát képviselik. Úgy gondolom, hogy egy ilyen fokú magas szintű és innovatív tevékenységhez az embernek egybe kell forrnia a szakmával! Hihetetlen elszántságuk , maga tudásuk, és a minőség folyamatos produkálása, ez számomra példaértékű és követendő!

Szomorúan láttam azonban, hogy a magánnyomozói szakma is kezd felhigulni, sajnos sok olyan tényezővel szembesültem, ami nem igazán tetszik. Ez a tapasztalat még többre sarkalt, így maximális szakmai hírnévre tettem szert. Az évek alatt biztos ügyfélköröm alakult ki, akik kizárólag egy rétegből kerülnek ki. Velük megértjük egymást, nyertes típusok vagyunk, azonos az értékítéletünk, ezen felül kölcsönösen ismertek az igények és az elvárások. Nagy megtiszteltetés minden egyes megbízás, és nagyon jó dolog minden ügyfelemnek a maximumot nyújtani.

Számomra fontos, hogy az ügyfél aki hozzám fordul ismerje a szakmai múltam és jelenem, tudja, hogy ki vagyok és mit képviselek ebben a szakmában. Értékelje a munkámat, és megbecsülje azt. Fontos az , hogy az ügyfél bízzon bennem, és érezzem ezt a fajta bizalmat, hiszen azt hiszem minden okom megvan rá. Nem hinném, hogy jelenleg Magyarországon ebben a szakmában bárki nagyobb értéket képviselne, mint én.

Persze ott van a másik oldal is, az én oldalam. Én mint magánnyomozó kultúráltan kommunikálok az ügyfelekkel, empatikus vagyok és az eredmények terén hozom a kötelezőt, ami sokszor nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Senkit nem engedünk el úgy, hogy nem elégedett. Minden esetben elégeddetté teszek minden hozzám forduló ügyfelet, Én hosszú távon gondolkodom ebben a szakmában és érzem, hogy az első tíz év meghozta a sikereket , de ez még korántsem a végcél. Szeretném ezt a szellemiséget, ezt a fajta egyedülálló színvonalat, a folyamatos fejlesztési igényt , az innovatív megoldásokat,  a mélységi szaktudást és rutint átadni - remélhetőleg minnél később - az engem követő generációnak.

Hiszem és tudom, hogy a Hesber Magánnyomozó Iroda több generáción át fent fog maradni, és a tudás, a hozzáállás, a szellemiség a siker és a folyamatos fejlesztés igénye apáról fiúra fog szállni. Így kérem higyje el ez számomra több mint munka, nem engedhetem meg magamnak , hogy bármilyen tényező is a siker vagy a minőség rovására menjen!

Köszönöm, hogy elolvasta ezt a menüpontot!

Szabó Sándor 

Budapest, 2006.